Home Felicitari de Paste Felicitari de Paste - Mesaje si Urari de Paste Fericit
Banner

Felicitari de Paste - Mesaje si Urari de Paste Fericit

Mesaje si felicitari de Paste FericitPentru cei care vor sa trimita felicitari de paste cu ocazia acestei sarbatori, prietenilor sau persoanelor dragi, gasiti aici mesaje de paste, sms, urari si felicitari de paste. Am facut o selectie cu mesaje si urari mai noi sau mai vechi, gasiti si texte cu urari in spiritul Sfintei Sarbatori de Pasti. Sper sa va fie de ajutor si va dorim sa aveti parte de un Paste Fericit!

Felicitari de Paste - Mesaje si urari de Paste Fericit

- Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Paste Fericit!

- Cu ocazia Sfintelor Sarbatori ale Pastelui iti dorim multa sanatate si o primavara frumoasa, cu multe bucurii. Hristos a inviat!

- E timpul sa fim impreuna de Invierea Domnului! Fie ca binecuvantarea cereasca sa se rasfranga asupra noastra a tuturor si sa ne faca mai buni, mai darnici si mai intelepti!

Poze cu iepurasul de Paste

- Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.

In noaptea Invierii,
cand clopotele bat
din suflet noi va spunem:
HRISTOS A INVIAT!

- Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si acei pupici de la mine. Un Paste Fericit!

- Un Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite. Hristos a Inviat!

- Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!

- Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca Ziua Invierii. Hristos a Inviat!

- Hristos a inviat! Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit!

- Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste, Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a Inviat !

- Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul Sau a fost Crucea, scopul Sau a fost Dragostea iar motivul Lui ai fost tu!

Cele mai frumoase mesaje si urari de Paste

Felicitari de Paste cu iepurasi- Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

- Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Un Paste Fericit!

- Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT!

- Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va bucure sufletele si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii!

- Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !

- Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

- Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie de sarbatori si tot restul anului!

- Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi!

- Hristos a Inviat! Lumea cea cereasca si nespusa bucurie a Sfintei Invieri sa se salasluiasca intre noi, iar Hristos, Cel ce a biruit moartea, sa reverse asupra noastra pace sanatate si belsug de bucurii duhovnicesti! Paste Fericit !

- Pastele marcheaza un nou inceput, al naturii, al primaverii si al prieteniei. Paste fericit pentru prietenul meu cel mai bun!

- Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

 

Comentarii  

 
+1 #1 catalina 28-03-2013 16:18
frumoase expresii!!!nu am gasit niciuna ca sa-mi place dar sunt frumoase!!!!
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

World's Top Web Hosting providers awarded and reviewed. Find a reliable green hosting service, read greengeeks review

Articole asemanatoare: