Home Mesaje de Paste Mesaje sms de Paste - Mesaje crestine de Paste cu Iisus Hristos
Banner

Mesaje sms de Paste - Mesaje crestine de Paste cu Iisus Hristos

O selectie de mesaje si urari cu ocazia Sarbatorilor de Pasti:

Mesaje sms crestine de Pasti si Invierea Domnului, mesaje de Paste FericitMesaje si urari de Paste - Hristos a Inviat

- Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul Sau a fost Crucea, scopul Sau a fost Dragostea, motivul Lui ai fost tu!

- Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Pasti fericit!

- Hristos a inviat! Lumina primiti si daruiti. In belsug si lumina cu cei dragi sa traiti !

- Credinta face totul posibil, dragostea face totul usor. Un Paste fericit!

- A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!

Invierea Domnului Iisus Hristos- Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi pentru ca Hristos a inviat!

- A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit.

- Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: Pentru tine am facut-o. Sarbatori fericite! Hristos a Inviat!

- Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

- Iisus sa va ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa va spele necazurile din suflet!! Paste Fericit!!

Iisus Hristos- Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre PASTE FERICIT!

- Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inima de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

- Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!

- Intreaga crestinatate isi primeneste, in aceasta saptamana, a Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Va doresc cu ocazia acestor Sfinte Sarbatori sa va gasiti calea spre fericire si sa pasiti doar in lumina Binelui. Hristos a inviat!

 

Comentarii  

 
+1 #2 alexabndra 19-04-2014 17:58
adevarat a inviat ! :)
Citat
 
 
+3 #1 cristi 11-04-2012 11:38
hristos a inviat
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

World's Top Web Hosting providers awarded and reviewed. Find a reliable green hosting service, read greengeeks review

Articole asemanatoare: